Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i. - Optimalizace prosesu sušení ovoce prostřednictvím následujících aktivit: výoba vzorků sušeného ovoce, vytvoření regresivních modelů optimálního sušení, doporučení pro technologický postup sušení a monitoring kvality produktu, měření fyzikálních parametrů
Publikující smluvní strana
Název subjektu:Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i.
Adresa:Radiová 1285/7, 10200 Praha 10, CZ
Útvar / Odbor:
Informace o zápisu
ID smlouvy:1222833
ID verze:1305333
Číslo verze:1
Zveřejnění:22.02.2017 10:43:32
Zveřejňující:Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i.
Datová schránka:p96gp4k
Smlouva
Předmět smlouvy:Optimalizace prosesu sušení ovoce prostřednictvím následujících aktivit: výoba vzorků sušeného ovoce, vytvoření regresivních modelů optimálního sušení, doporučení pro technologický postup sušení a monitoring kvality produktu, měření fyzikálních parametrů
Datum uzavření:31.10.2016
První zveřejnění:22.02.2017
Poslední modifikace:15.03.2017
Číslo smlouvy / č.j.:
Podepisující osoba:Ing. Marek Světlík, Ph.D.
Hodnota bez DPH:115 696,00 CZK
Hodnota vč. DPH:140 000,00 CZK
Smluvní strany
Verze záznamu
Verze smlouvy:
1
Datum publikace:
22.02.2017
Verze smlouvy:
2
Datum publikace:
15.03.2017
Soubory
Přílohy smlouvy:
45-2016 Mgr. Eliška Marková - Smlouva na poskytování služeb.pdf(928.33 kB, 22.02.2017 10:44:17)