Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i. - Optimalizace prosesu sušení ovoce prostřednictvím následujících aktivit: výoba vzorků sušeného ovoce, vytvoření regresivních modelů optimálního sušení, doporučení pro technologický postup sušení a monitoring kvality produktu, měření fyzikálních parametrů

Publikující smluvní strana

Název subjektu:Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i.
IČO:00027022 Hledat IČO
Datová schránka:p96gp4k Hledat datovou schránku
Adresa:Radiová 1285/7, 10200 Praha 10, CZ
Útvar / Odbor:

Informace o zápisu

ID smlouvy:1222833
ID verze:1305333
Číslo verze:1
Zveřejnění:22.02.2017 10:43:32
Zveřejňující:Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i.
Datová schránka:p96gp4k

Smlouva

Předmět smlouvy:Optimalizace prosesu sušení ovoce prostřednictvím následujících aktivit: výoba vzorků sušeného ovoce, vytvoření regresivních modelů optimálního sušení, doporučení pro technologický postup sušení a monitoring kvality produktu, měření fyzikálních parametrů
Datum uzavření:31.10.2016
První zveřejnění:22.02.2017
Poslední modifikace:15.03.2017
Číslo smlouvy / č.j.:
Podepisující osoba:Ing. Marek Světlík, Ph.D.
Hodnota bez DPH:115 696,00 CZK
Hodnota vč. DPH:140 000,00 CZK

Smluvní strany

Název:Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i.
IČO:00027022 Hledat IČO
Datová schránka:p96gp4k Hledat datovou schránku
Adresa:Radiová 1285/7, Hostivař, 10200, Praha 10
Útvar / Odbor:
Plátce / příjemce:Příjemce

Verze záznamu

Verze smlouvy: 1
Datum publikace: 22.02.2017
Verze smlouvy: 2
Datum publikace: 15.03.2017

Soubory

Přílohy smlouvy: 45-2016 Mgr. Eliška Marková - Smlouva na poskytování služeb.pdf(928.33 kB, 22.02.2017 10:44:17)

Adresa záznamu

https://smlouvy.gov.cz/smlouva/1305333