Smlouva o zajišťování služeb v oblastí závodního stravování Objednatel: ETK CHECK, s.r.o. Sídlo: Husova 1229, 46401 Frýdlant Zapsaná: Krajský soud v Ústí nad Labem, spisová značka C 22317 IC: 272S1337 DIČ: CZ27281337 Zastoupeni: Ing. Libor Kmenta - jednatel si>olečnosti Bankovní spojení: (dále jen objednatel) Poskytovatel : KNL catering s.r.o. Husova 357/10, 460 53 Liberec 1 - Staré Město IČO:04376951 DlC;CZ699003993 Zastoupená I_ Bankovní spojení]_ Společnost zapSsm^^B??153roT^^fffla^ě3en?nn?řajslčymTónc!ern Ústi nad Labem, oddíl C, vložka 36200 (dále jen poskytoi/atel) smlouvu o zajišťování služeb v oblasti závodního stravováni: I. Předmět smlouvy 1- Poskytovatel se zavazuje podle této smlouvy zajistit pro objednatele v oblasti závodního stravováni jeho zaměstnanců služby spočívající a) ve výrobě a výdeji hotových jídel a nápojů. Rozsah a organizace předmětu smlouvy A. Lokalizace a časový průběh poskytování služeb 1- Výrobu hotových teplých jídel, nápojů a doplňkových výrobků vlastní výroby bude poskytovatel realizovat v prostorách: Závodní jídelny společnosti TRW Frýdlant B. Organizace poskytování služeb i 1 Výdej jidel se uskutečňuje objednávkovým i restauračním způsobem. { 2. Pň nezbytně nutné výluce stravovacího provozu zajistí poskytovatel služby, jež jsou preométem této smlouvy, v přiměřeném rozsahu náhradním způsobem, který bude I odsouhlasen objednatelem. I Poskytovatel je cprávněh, v případě nutné provozní potřeby a po předchozím souhlasu i objednatele, změnit nabízený jídelniček nebo vydat pouze omezený počet druhů menu I C. Evidence poskytnutých služeb 1- Smluvní strany se dohodly, že evidence poskytnutých služeb bude probíhat prostřednictvím čipových karet v rámci elektronické evidence kreditního systému. Modifikace bude kompatibilní s IT systémem objednatele. Tento způsob evidence zajisti na své náklady poskytovatel, který je zodpovědný za jeho funkčnost a správnost. 2. Průběžné financováni poskytnutých stravovacích služeb se realizuje v rámci kreditního systému formou poskytnutí úvéru na svidenCní účel strávnika 3. Poskytovatel provádí denní evidenci počtu prodaných jídel a celkového rozsahu poskytnutých služeb a zavazuje se předat objednateli do 2. pracovního dne následujícího měsíce přehled o počtu skutečné odebraných jídel podle jednotlivých strávníků (zaměstnanců objednatele). III. Cenové podmínky 1. Ceny poskytovaných služeb (jídla a nápoje) jsou stanoveny v příloze č. 1 této smlouvy. IV. Platební a fakturační podmínky 1. Podkladem pro úhradu ceny služeb podle oddílu lil. této smlouvy je vyúčtování (daňový doklad) ve formě fa