Dodatek č. 10 ke Smlouvě o poskytování služeb závodního stravování a o poskytování dalších souvisejících Služeb č. 2017—05»()02_N mezi Krajská nemocnice Liberec a.s. se sídlem Husova 357/10, Liberec I _ Staré Město, 460 01 Liberec Zastoupené: místopředseda představenstva IČO: 27283933 DIČ: CZZ7283933 Bankovní spojení: Společnost zapsána u KS Ústí nad Labem, složka 13/1651 (dále jen Provozovatel) ZF Automotive Czech s.r.o. IČ: 26706342 DIČ: C226706342 se sídlem v]ablonci nad Nisou, Na Roli 2405/26, 466 01 zastoupen: — vedoucím nákupu zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 29400 bankovní spojení: na sttaně jedné (dále jen „zákazník“) 1. Předmět dodatku Předmětem dodatku je prodloužení platnosti této smlouvy do 30.6.2024 na základě nabídky ze dne 8.4.2021 a její aktualizace v rámci výběrového řízení 1. Ceny jednotlivých jídel v MENU jsou: (č.1 _ Kč 70r s DPH Čz _ Kč 70, s DPH (č.3 _ studený (zdem) talíř _ Kč 73,_ s DPH Č.4 _ bezmasé Kč as,- 5 DPH (3.5 _ minutka _ Kč 83, s DPH Č.6 _ minutka _ Kč 83,- s DPH Všechny ceny výše uvedených jídel jsou včetně polévky. Chlazená strava — KČ 79,— s DPH 2. Měsíční paušál Kč 99.000,»/měs. 1-2 2. Závěrečná ustanovení 1. Ostatní ujednání Smlouvy se nemění a zůstávají v platnosti 2. Tento Dodatek nabývá platnosti dnem podpisu oprávněnými zástupci smluvních stim s účinností dne 1.7.2021. Platnost smlouvy se prodlužuje do 30.6.2024. 3, Tento dodatek se vyhotovuje ve dvou stejnopisech s platností originálu, přičemž každá smluvní strana obdrží jeden výtisky. 4. Zákazník je srozuměn s tím, že Provozovatel je povinným subjektem dle zákona č. 340/2015 Sb. o registru smluv a je si vědom toho, že tento Dodatek včetně Smlouvy podléhá zveřejnění v registru smluv. Zveřejnění Dodatku Včetně Smlouvy bude zajišťovat Provozovatel. Příloha: č. 1 - nabídka provozovatele V Liberci dne: 30 -G _ "24 v jablonci nad Nisou dne: Za Provozovatele: Za Zákazníka: vedoucí nákupu Vedoucí nákupu NPM 2-2 MDELM UŠTEK Přílnha ČJO EQNDĚLÍ "Polévka 0,31 Brmbošóva polévka s houbami (1,6,9) — 1. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčlm (1 ,3,6,7,10,12) 2. 100g Vepřové nudličky na slanině, dušená rýže (1,6) 3. 400g Salát z opečeného květáku s praženými oříšky, chilli, červenou cibulí, petrželkou a tthaným kuřecým masem, joguxtový dip, pečivo (1,3,7) 4. 200g Žampióny po anglicku (hořčice, worcester), pečené brambory vc slupce (1,7,10) 5. 150g Gitiliovanýstěak z vepřového _czué, g]azovggá karolka, Mšené brambbzý s p_eíržcjlkou (1,7) cí 255g Btamboz'ové x_zoky s praženpu anglicky?.: SŽZIÚQOTL, súšemýthi rajčaty, olivami, _čgsnckjm, orcgánem :. chilli, paimazá'm- (1,3,7) 7. "FIT MENU Smetanová čočková polévka (6,9) Zeleninová směs s bylinkovým tofu, celozrnná rýže (6,9) ÚTERÝ _ _á __ _„A , __ __ Polévka 0,31 Hovězí vývar: se zeleninou & těstovinou (1,3,6,9) 1. 100g Hovězí vařené zadní, rajská omáčka, houskové knedlíky (1,3,6,9,12) 2. 100g Vepřové nudličky na kari se žampiony & párkem, dušená rýže (6) 3. 400g Salát CAPRESSE (rajčata, okutky, bazalka, balsamico) s mozzarellou, pečiva (1,3,7,12) 4. 350g Pikantní fazole po bretaňsku (rajčata, česnek, bylinky), sázené vejce (2ks), bageta (1,3,6) * A 5, 200g Giamšnný chžpvý pečený bůčekv sálavé :::—náčc'č, zázvoru, medu a pěti druhů koření. pšemčíaé nudle (1,2,4,6,1-1-,12) . 250g Kuřaaí sm'čšk omáček z diiohsšdé hořčice g_zelertéhc pepře, hicčenk': hilamboryve siupcc (1,6,10) ' 7_- FIT MENU Zelná polévka s uzeným tofu (6,9) Pohanková sekaná s mrkvi a hráškem, hrachové. kaše s batáty (6,9) m . STŘEDA Polévka 0,31 AKulíšda s veici a btzmborem (1,3,7) 1. 100g Klasický hovězí guláš, vařené těstoviny (1,3,6) 2. 120g Výpcčky z krůtího masa na divoke (koření, slanina, cibule), dušené červené zelí, bramborové knedlíky (1,3,6) ; 3. 400g Salát z bílých fazolí s fenyklem, grepcm a růžovým pepřem, Elíxovaný kus z vepřového caré pečenéhoň ) v bílém víně, pečivo (1 ,3,9,12) 4. 350g Lasagnc :; grilovanou ze_lcninou zapečené Smetanovým bešamelem s parmnzánam (15,73) '5. 6003 FARM BOWLSALÁT grilpvaná polena, chilli kukuřice, fazdle,Í-pc'čéné brambory ve slupce, . nakládané bílé zelí : iabllgy, pečené kuřecí prso v'čcshckové'm ol'eii (6,12) 6; 150g Medailonky z vepřové panenky, houbové 'm'gn'ut arcibulí, smažené hxanollq- (136,7) 7. FIT MENU Ovesná kulajda (1,6,9) ]áhlová koule, seitan na cibulce, dušený špenát (1,6,9) Kukuřičné miska s jahodami ČTVRTEK ?olévka 0,31 Rybí polévka s rajčaty a zeleninou s krutóny (1 ,4,6,9) 1. 100g Hamburská vepřová kýta (Šunka, slanina, kyselé okurky), houskové knedlíky (1,3,6,7,9,10,12) 2. 150g Pikantní gzilovaná klobása, dušená čočka na kysele, okurka, smažená cibulka (1,9,10) 3. 400g Řecký salát (okurka, rajčata, paptiky, olivy, bylinky), sýr PETA, grilované vepřové nudličky (100g), pečivo (1,3,7,12) 4. 350g Rizoto s červenouřepou,řapí1